Konfirmasjonsgaven! Møt Jon og Ludvik

Konfirmasjonsgaven! Møt Jon og Ludvik

Ludvik og Jon. Gode venner

Det er en strålende dag på Frei, etter tre uker med konstant regn, har solen endelig vendt tilbake. Vi skal på tur med Jon og den livlige hunden hans Ludvik.

hunden Ludvik

Vi er rett utenfor fabrikken til Norsk Dyremat. Ludvik kommer fykende mot Jon, en ekstra tur på dagtid er tydeligvis helt topp. Mens vi går bortover og prater så haster Ludvik av gårde – helt i enden av båndet. Han lukter og markerer, det er tydeligvis spennende her.

Jon og hunden Ludvik

“Før jeg begynte å jobbe i Norsk Dyremat, hadde Ludvik problemer med å opprettholde en sunn vekt. Jeg forsøkte flere ulike produkter, men ingenting økte matlysten hans.” sier Jon. “Det endret seg raskt seg når jeg begynte å jobbe her og oppdaget Provit hermetikk. Nå, når jeg blander Provit storfevom med tørrforet, blir skålen alltid tom, og Ludvik har endelig oppnådd en sunn vekt.”

Ludvik elsker å rulle seg. Gjerne der det lukter ekstra godt.
hunden Ludvik
hunden Ludvik

Jon og Ludvik trives godt med søketrening. Jon gjemmer godbiter, og Ludvik bruker luktesansen til å finne dem. Han har veldig god luktesans, men plutselig oppdaget Jon at Ludvik ikke så så godt. Men løsningen var heldigvis enkel, Jon tok saksen i egne hender og klippet panneluggen. Så nå kan Ludvik både se og snuse rundt seg.

Ludvik med pannelugg
Ludvik da han hadde pannelugg.

Foto: privat

Jon og hunden Ludvik

Ludvik kom inn i Jons liv som en uventet konfirmasjonsgave. “Jeg hadde mine mistanker da storebroren min plutselig kom hjem med hundeleker. Men jeg visste om Ludvik før selve konfirmasjonen. Å ta vare på en hund er en stor forpliktelse som ikke kan komme som en overraskelse. ” Valget om Ludvik som hund var enkelt. Han har vakre, symmetriske farger og en sjarmerende øre-farge som gjør ham uimotståelig. “Oppdretteren ønsket at vi skulle delta i utstillinger, og Ludvik har gjort det imponerende bra. Med sin elegante løpestil og sjarmerende personlighet, har han blitt far til flere valpekull. Jeg fikk kanskje ikke penger til konfen, men inntektene fra valpene har gjort det til en veldig lønnsom gave.”

Jon og hunden Ludvik

Fakta ansatt

NAVN

Jon Sæterøy

JOBBET I NDM SIDEN

2023

BESTE MED JOBBEN

Stolt over å jobbe i en fremtidsrettet bedrift som fokuserer på bærekraft og premium produkter

Fakta hund

NAVN

Ludvik

ALDER

5,5 år

RASE

Tibetansk terrier

BESTE FôR

Provit storfevom hermetikk

BESTE GO'BIT

Provit Go’biten vom og oksemuskel

UTMERKELSER

1. premie utstilling på Steinkjær og Oppdal