Potespor langs Jærstranden – møt Tommy og Samson

Tommy med hunden sin
TURHUND: Hverdagen preges av flere turer, ofte med avslappende kaffepauser. FOTO: TORD F PAULSEN

Ved en utstrakt Jærstrand går vi i raskt tempo, i det lange båndet sitt kan Samson kan utforske nesten fritt. Energisk beveger han seg rundt oss, alltid ivrig etter å oppdage noe nytt. Han har en ustoppelig trang til å bevege seg fremover; plutselig stopper han opp, snuser på noe, for så å igjen skynde seg videre.

Tommy og Samson leker på stranden

Tommy blir ivrig når han snakker om sin trofaste følgesvenn, Samson. “Samson kom inn i livet mitt på en ganske spesiell måte”, sier han. “Da jeg møtte kjæresten min, hadde vi begge hver vår hund. Samson var faktisk opprinnelig hennes hund, men nå er han en del av begge våre liv. Det var et fantastisk møte, jeg kunne ikke kunne ha bedt om en bedre hundekamerat, eller kjæreste.”

Oppvokst med hunder, var det en naturlig overgang for Tommy å få sin egen hund som voksen. Å finne en kjæreste som delte samme hengivenhet for hunder, var full klaff. “Samson er alltid god å ha med,” bemerker Tommy. Naturen er både lekeplass og fristed. Det blir lange dagsturer, gjerne i skogen. Hverdagen preges av flere korte turer, ofte med avslappende kaffepauser.

Men Samson er mer enn bare en turkamerat; han er en trofast venn. “Han har blitt en del av vår utvidede familie, og vi ser frem til å skape flere minner sammen, både ute i naturen og i hverdagen.” 

Med en kjæreste som er fotograf så blir det mange bilder av Samson.

FOTO: Ann Kristin Karlsen

Tommy og Samson

Med tiden har den lille familien blitt større og Tommy og kjæresten har nylig ønsket sitt første barn velkommen. Mens vi går på tur, er Tommy på vei inn i pappaperm, og han sier: “Samson møtte den lille med åpne poter.”

Tommy og Samson
Tommy og Samson
Tommy og Samson

Fakta ansatt

NAVN

Tommy Bolstad

JOBBET I NDM SIDEN

2018

BESTE MED JOBBEN

Variert arbeid, som er gøy og interessant. Og at vi skaper noe i løpet av en arbeidsdag.

Fakta hund

NAVN

Samson

ALDER

11 år

RASE

Siberian huskey

BESTE FôR

Våt fôr, bare fra Norsk Dyremat, han liker det best

FLERE DYR?

En katt som holder musene unna